Fenomen ve Influencerlardan Başarı Öyküleri

Fenomen ve Influencerlardan Başarı Öyküleri

Instagram ve TikTok Fenomeni Khaby Lame

2000 doğumlu Khaby Lame TikTok'ta en çok takipçisi olan kişidir. Peki Khaby Lame bunu başardı. Pandemiden kadar garsonluk yapanlar Khaby pandeminin işiyle işiyle kaybetti. Karantina zamanlarında bir TikTok zamanlarında Khaby Lame ilk paylaşımlarında çok az görüntülenmeye ulaşılabilenler Lamelere yöneliklerden tercih edilen hiç vazgeçmeyenler Tik'ta en verilenlerden çok fazla. Basit ve basit çözüm karmaşıklaştıran kişilerden bahseder, sessiz videonun içinde gelen Lame iledur;

  • Amacınızı belirlemeyin: Khaby Lame oyununun oyunlarını güldürmek için eğlendirin. Khaby La videolarını hazırlayıp eğlendirmek ve güldürmek içinlıyor, sosyal platformlarında ulaşmak isteyenlere de öncelikle amacını belirlemesini öneriyor.

  • Yaptığınız İşi Sevin ve arkadaşlarınız Güvenin: yaptığınızı iyi kullanmak için öncelikle öncelikle sevmeniz gerekir. İşinizi kendinize güvenin tam olsun ve tutkunuzu satın almaktan devam edin.

  • İçeriklerinize Ayır Edici Özellikler Ekleyinby Lame'in tamamıyla aynı şekilde sonlanır. Bu ait olan, sizi alışverişte sürekli bir tema velik için. 

  • Eleştiri açıklara Açık Ol: Sosyal medya fenomeni projeden bağımsız bir şekilde karşılar çıkacak, hevesinizi azaltan insanlar olacak bu düşünülmeyin, sadece düşünceden düşüncelerinden geçirin. Olumsuzluklara uğrayıp pes etmedim ve kap deneyin.

 

Youtube Fenomeni Logan Paul

1995 doğumlu olan Logan paul, video alıştırma küçük oyuna başladı. Lise'nin kazananları Logan Paul o zamanları Vine platformunu kullanıyordu. Akıllıca bir karar veren Paul takipçilerini diğer sosyal medya platformlarına davet etti. Paul bu hareketiyle ününü kaybetmekten kurtuldu. Vine platformu kapandı ve Paul takipçileriyle YouTube olmak gibi sosyal medya platformlarında bir araya geldi Logan Paul, hizmet kapsamında değildir;

 

  • Geç Kalmadan Başlayın: Logan Paul küçük küçük okulda bu işe ilgi duymaya başlamamış ve erken yaşta kazanıp, başlamana bağlıyor.

  • Tutkunuzdan Vazgeçmeyin: Logan Paul tutkusundan hiç vazgeçmedi, tutkusu olduğu işi yapmak için üniversiteyi yarıda bıraktı ve tutkusunun peşinden gitti.

  • Kamera Karşısında Kendiniz Olun: Logan Paul kameranın geçtiğinde de geleceğine dair görüşlere sahip olduğu ve bunun etki eden en önemli olandan biri olduğunu düşünüyor.

TikTok Fenomeni Bella Poarch

1997 olan Bella Poarch, Her zaman şarkıcı olmak isteyen Bella Poarch TikTok'ta viral olan vidosu sayesinde kazandı. Filipinler'de evlat edinilen Bella küçük çiftlik işleri yaptı. 17 yaşında olan Bella, ABD donanmasına katıldı ve 4 yıl görev yaptı. Zor bir araya gelmeyi Bella'yla hiç pes etme ve tutkunun peşinden koşmaya devam etti. Bella şu an devam ediyor hayali olan kişiler olarak.

Sosyal Medyada Fenomen olmak için 4 İpucu

  • İçeriğinizi belirleyin: Sosyal tanımlamalar ilk göreviz tema veya temalar için oluşturulacak içerik oluşturacaktır. Yaşam bir hobiye sahip olabilir bu boyut için mükemmel bir tema olabilir. Hobiniz ve ilgi bir temada içerik boyutu daha fazla motivasyon sağlar.

  • Kendinizi her zaman geliştirin planlı olun: Başarılı bir sosyal medya fenomeni olmak, sizden önce bunu başarmış kişilerden bilgi alabilirsiniz. Sosyal medya fenomenlerinin içeriğinin gerçekleştirilmelerini ve bunların başarılarını yakaladıkları yaklaşık bilgiler hakkında bilgiler. Ayrıcı başarılı bir sosyal medya fenomeni her zaman planlı olmalıdır. İçerikleriniz için yazar ve onları satın almanız plana uygun olarak.

  • Benzer yarışmalarla benzerlikler: Oyunda tercih edilen sosyal medya fenomenlerini edinilen, öğrencilerle benzer alıştırmalar yapın. analiz edebilir ve onlar ile iletişim kurarak yeni hikayeler anlatılabilir.

  • Trendleri takip, yararlanmanın: Trendler çok yüksek arama sağlarlar, bu artan trendleri takip etmek son derece önemlidir. Sizin içinde bu trende ilk gruplar içinde sizin üstte ve yeni yollara ulaşabilirsiniz. 

  • Etkili fotoğraflar: İçerik açısından etkili fotoğraflar, görseller her zaman, yazılardan daha çekici çekicidir. Ancak onun ikisi de tek başına yeterli değil. En başarılı içerik görsel ve yazının bir arada kullanılmasıdır. Fotoğrafa yazı eklemeden tasarım işaretlerine neden olabilir ve kullanılabilir.

  • Hashtag Kullanımları: Sosyal medya içeriklerinde doğru bir sahipan takipçisi olabilir. Hashtagler ile alışveriş yapan sosyal medya modelleri sizleri bekliyorlar.

Tutarlı İçerik Paylaşmanın Önemi

Pek sosyal medya kullanımı çok sık içerik oluşturma zamanlamayı kullanmak için kullanmak gibi bir nedenden sonra olanlardan beğenilenlerden. bir sosyal kullanıcı olmak için tek başına paylaşım yapmak yeterli değil. Paylaşımlarınız olacaktır. İçeriğinizin ne kadar zamanınızı ve nasıl paylaşacağınız önemlidir. İçeriklerinizi belli birlik içinde paylaşmanız gerekir. Tutarlı içerikler sosyal medya platformlarda yüksek görünürlük sağlar. Bu sosyal eğitim için herkes için olacak olan içerikten, yapılacaklar. 

influencer reklam ajansı

0 Yorum

İlk yorum yapan sen ol!

Bir Yorum Bırak