HepsiBurada Influencer Başvuru

HepsiBurada Influencer Başvuru

HepsiBurada, Türkiye’nin önde gelen e- ticaret markalarından biridir ve birçok farklı kategoride ürünlerle satış hizmeti sunmaktadır. Her markanın bir noktada pazarlama faaliyetlerine ihtiyacı vardır. Hepsiburada gibi büyük bir marka da bu pazarlama faaliyetleri ile yükselmiş, bunu devam ettirerek varlığını sürdürmek istemektedir. Markalar son yıllarda popüler olan influencer pazarlama faaliyetini oldukça fazla kullanmaktadır. İnfluencer pazarlama, belirli bir kitleyi harekete geçirebilme gücü olan sosyal medya fenomenleri ile yapılan iş birliklerini kapsar. Büyük bir e- ticaret firması olan hepsiburada influencer başvuru detaylarını birçok kişi merak etmektedir.  

HepsiBurada Influencer Başvuru Nedir

HepsiBurada e- ticaret firması, markanın olumlu gidişatını sağlamak ve bunu korumak için birçok farklı pazarlama faaliyetleri uygulamaktadır. Bunlar reklamlar, E-mail pazarlaması, kampanyalar, sosyal medya tanıtımları vb. olabilmektedir. Son zamanlarda yükselen bir pazarlama faaliyeti olan influencer pazarlama, HepsiBurada’ nın kullandığı bir pazarlama stratejisidir. Bu noktada influencerlarla iş birliği içerisinde olarak ürün ve hizmetlerinin tanınmasını, daha çok satış yapılmasını ve potansiyel müşterilerini çekmeyi amaçlamaktadır. HepsiBurada influencer başvuru sürecinde influencer başvurularından olumlu sonuçlananlarla iş birliğine başlamaktadır. Bu iş birlikleri genellikle Instagram, TikTok, YouTube gibi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilmektedir.

HepsiBurada Influencer Başvuru Koşulları

Bazı HepsiBurada influencer başvuru koşulları belirlenmiştir. HepsiBurada resmî sitesine göre;

  • Instagram'da takipçi sayınız 10.000’in üzerinde olmalıdır.
  • Takipçi sayınızın ve etkileşim oranlarınızın tamamen organik olması gerekir.
  • 18 yaşının üstünde olmalısınız.
  • Fatura kesebiliyor olmalısınız. Eğer fatura kesmeyi bilmiyorsanız fatura kesmek için bir ajansla çalışıyor olma şartı aranmaktadır.

HepsiBurada Influencer Başvuru Nasıl Yapılır

HepsiBurada influencer başvurusu için öncellikle HepsiBurada üye hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Moda, bakım, kozmetik veya teknoloji gibi pek çok kategoride koleksiyonlar veya listeler oluşturarak bunları sosyal medya hesabında takipçilerinizle paylaşabilir, takipçileriniz listeden alışveriş yaptığında siz de para kazanabilirsiniz. HepsiBurada Influencer Başvuru yapmak için HepsiBurada markasının kendi sitesinde bir form bulunmaktadır. Bu formu adım adım doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

HepsiBurada Influencer İş Birliği

HepsiBurada influencer iş birliği için öncelikle başvuru oluşturmanız gerekmektedir. Bu başvuru formunda nelerin olduğu aşağıda anlatılmaktadır.

  1. Kişisel Bilgiler

    Burada mail, telefon numarası ve isim gibi bilgiler istenmektedir.

  2. Instagram Bilgileri

    Bu bölümde Son paylaşılan story’nin izlenme sayısı , instagram kullanıcı adı, Son 30 gündeki toplam beğeni, yorum sayısı gibi bilgilerin cevaplanması istenmektedir.

  3. Paylaşım Yapılan Kategori Bilgileri

    Hangi alanda içerik ürettiğinizle ilgili bilgiler istenmektedir.

  4. Instagram Kitle Dağılım Bilgileri

    Bu başlıkta Takipçi ülke dağılımı, takipçi yaş dağılımı, takipçi cinsiyet dağılımı bilgileri istenerek hedef kitleniz belirlenmek istenmektedir. Bu bilgileri Instagram’ da rahatlıkla bulabilirsiniz.

  5. Ticari Bilgiler

    Bu başlıkta “Fatura kesebiliyor musunuz?” ve Farklı bir e-ticaret şirketiyle iş birliğiniz bulunuyor mu? Sorularını cevaplamanız istenmektedir.

HepsiBurada Affiliate Nedir

Affiliate satış ortaklığı anlamına gelmektedir. HepsiBurada Affiliate Programı, HepsiBurada'nın online mağazasındaki ürünleri tanıtmak ve satmak amacıyla kaydolabileceğiniz bir programdır. HepsiBurada, Affiliate Programı aracılığıyla, ürünlerinin reklamını yapmak ve satışları artırmak isteyen web sitesi veya blog sahipleriyle iş birliği yapmaktadır.

HepsiBurada influencer başvuru, influencer kariyerinizi büyütebileceğiniz bir alana yer açmaktadır. Günümüzde oldukça popüler olan influencer kariyerinizi daha çok büyütmek ve destek almak için, size uygun markaları bulmak için GrowByShare influencer ajansımız sizin için hizmet vermektedir. HepsiBurada influencer kazanç hakkında bilgi almak ve diğer konular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

influencer reklam ajansı

0 Yorum

İlk yorum yapan sen ol!

Bir Yorum Bırak