Influencer Olmak İçin Başvuru

Influencer Olmak İçin Başvuru

Günümüzde sosyal medya en büyük gelişmeleri yaşıyor. Sosyal medya platformları gün geçtikçe daha fazla kullanıcıya sahip olur iken hayatımızı etkileme derecesi de bir o kadar artıyor. Bu hızlı gelime ve değişim her alanı etkilediği gibi belki de en çok işletmeleri etkiliyor. Çünkü bir işletme bu yeni çağda kendisini ayakta tutmak, gelişmek ve verim almak istiyor ise sosyal medya platformları aracılığı ile kendisini göstermek, iş birlikleri yapmak zorunda. Bunu yapamayan çoğu işletmenin verim alamadığı ve hatta zarar gördüğü artık bilinen bir gerçek. İşte influencerlar ile yapılan iş birlikleri bu noktada en büyük önemi kazanıyor. 

GrowByShare olarak bizler influencer olmak için başvuru yapmak isteyen insanlara olanak sağlıyoruz. Bu sayede influencer olma yolunda doğru ve hızlı adımlar atmalarını sağlıyor, bu durumdan kazanç almalarının da yolunu açıyoruz. Öncelikle bu yazıyı özel olarak influencer olmak isteyen kişiler için hazırladığımızı belirterek bunun nasıl sağlandığını detaylı şekilde açıklamaya geçebiliriz.

Nasıl Influencer Olunuyor

Eskiden influencer olmak epey zor bir husustu. Çünkü bunu sağlayacak araçlara, koşullara doğru şekilde ulaşmanın yolu bilinmiyordu. Fakat günümüzde bir kişinin influencer olabilmesi ve bu durumdan kazanç sağlayabilmesi artık daha kolay ve güvenilir bir şekilde sağlanıyor. Bizlere influencer olmak için başvuru yaptığınız zaman gerekli planlar yapılıyor, sizler ile sürekli iletişimde bulunuluyor. Ve böylece de kısa süre içerisinde influencer başvuruları sayesinde artık olarak iş yapmaya başlıyorsunuz.

Influencer İş Birlikleri Nasıl Yapılıyor

GrowByShare ile birlikte çalışan bir influencer yani fenomen olduğunuz zaman iş birliği yapılacağı vakit sizler ile iletişime geçiyoruz. Örneğin bir marka bizlerden influencer reklam ajansı hizmeti almak istiyor. Biz bu markanın genel portföyünü detaylı bir biçimde inceliyor, hedef kitlesini doğru bir şekilde analiz ediyoruz. Daha sonrasında eğer bu markanın hedef kitlesi sizin takipçi kitleniz ile örtüşüyor ise, o marka ile sizin aranızda bir iş birliği kuruluyor. O markanın tanıtımını, reklamını bir influencer olarak yapıyorsunuz. İş birliği sayesinde hem influencer hem de marka ve ürünleri en yüksek verimi, kazancı almış oluyor.

Hangi Sektörlerle İş Birliği Yapılıyor

İş birliği yapılması konusunda herhangi bir sektör kısıtlaması bulunmuyor. Çünkü günümüzde hemen hemen her bir sektör sosyal medya platformları ve internet siteleri içerisinde kendi pazar ağını oluşturuyor. Yani hangi sektörden olursa olsun her bir marka ve ürünü sosyal medya platformları içerisinde kendisine uygun profile sahip olan fenomenler ve influencerlar ile iş birliği yapabilir. Örneğin kozmetik sektöründe olan bir marka kendisinin ve ürünlerinin tanıtımı için kozmetik ürünü satın alma edimini gösteren takipçi kitlesine sahip olan bir influencer ile iş birliği yapıyor. Bu durum aynı şekilde spor, giyim, ev içi yaşam, teknoloji, oyun, araç – gereç, mobilya gibi her bir sektör için geçerli haldedir. GrowByShare’e influencer olmak için başvuru yaptığınız zaman zaten en ince ayrıntısına kadar tüm bu bilgileri sizler ile paylaşıyoruz.

İnfluencer Başvurusunu Nereye, Nasıl Yapabilirim

Eğer influencer olmak için başvuru yapmak ve daha detaylı bilgileri almak istiyor iseniz bizler ile iletişime geçmelisiniz. Sitemizde telefon numaramız yer almakta. Bu numarayı arar iseniz alanında uzman olan ekip arkadaşlarımız sizlerin bütün sorularını yanıtlar. Aynı zamanda sizlere hizmet hakkında en detaylı bilgileri de verir. Dilerseniz de bizler ile iletişime geçmeden önce ana sayfamızda yer almakta olan bu yazıya benzer bilgilendirme içerikli diğer yazıları da okuyabilir, aklınızdaki diğer soru işaretlerini ortadan kaldırabilirsiniz.  

 

influencer reklam ajansı

3 Yorum

  1. Image

    Influencer olmak istiyorum size başvurmak istiyorum yardımcı olur musunuz??

  2. Image

    Trendyol influencer olmak için başvuru yaptım ama dönmediler siz yardımcı olabilir misinizz

  3. Image

    Merhabalar fenomen olmak için ne yapmamız lazım?Size mi başvuruyoruz?

Bir Yorum Bırak