Micro Influencer Listesi

Micro Influencer Listesi

Influencerlar ya da bilinen bir diğer adı ile fenomenler yaptıkları iş birlikleri, reklamlar ve tanıtım çalışmaları sayesinde pek çok markaya ya da kuruluşa yarar sağlıyorlar. Sosyal medyada çok takipçili olan influencerlar -bunlara macro influencer deniliyor- ve onlara oranla daha az takipçiye olan influencerlar -bunlara da micro influencerlar denilmekte- marka ve kuruluşların giderek daha da büyümesi için gereken kilit noktaları sağlıyorlar. Tabii bir marka ya da kuruluşun tek başına bu önemli hesaplara, influencerlara ulaşmaları pek de kolay değil. Ulaşılsa bile bu influencerlar ile 0planlı ve doğru bir şekilde iş birliği ve reklam çalışmaları yapılması yine bir uzman eli değmeden pek de mümkün durmuyor. Bu yüzden tam da bu noktada aslında bizler gibi, GrowByShare gibi influencer reklam ajanslarına ihtiyaç duyuluyor. 

Bu yazı içerisinde daha çok micro influencerlar hakkında olan bilgileri göreceksiniz. Sahip olduğumuz geniş çaplı micro influencer listesi hakkında, onun genel niteliklerinden haberdar olacaksınız. Böylece de eğer bu hizmetten yani influencer reklam hizmetinden faydalanmayı düşünüyor iseniz aklınızda kalan bu gibi soru işaretlerini gidermiş olacaksınız. Yazıyı okuduktan sonra dilerseniz ana sayfamıza geri dönerek burada yer alan benzer içerikleri de okuyabilirsiniz. Ya da dilerseniz doğrudan bizler ile iletişime geçmeyi de tercih edebilirsiniz. 

Micro Influencerlar Etkili Oluyor Mu

Aslında çoğu marka ve kuruluş eğer reklam ajansı hizmetini almak istiyor ise bu soruyu sorabiliyor. Bu sorulması çok doğal ve gerekli bir soru elbette çünkü bilindiği gibidiğer influencer hesaplara göre daha az takipçi kitlesine sahip halde bulunuyor. Fakat öncelikle şu konuda en azından hizmeti almayı düşünen marka ve kuruluşların içini rahatlatabiliriz: Micro influencerlar da iş birliği ve reklam çalışmalarında çok önemli etkilere sahip haldedir. Örneğin sahip olduğumuz, bizimle birlikte çalışan micro influencer listesi içerisinde markalarla iş birliği sağladığımız ve önemli etkiler getiren pek çok hesap bulunuyor. Bu hesapların her biri markanın ve ürünlerinin reklamını en profesyonel şekilde yapıyor. Zaten onların influencer olmasını sağlayan şey de bu: Sosyal medyayı en aktif ve profesyonel şekilde kullanabilmeleri. 

Listede Yer Alan Influencerlar

Liste içerisinde biraz önce bahsetmiş olduğumuz tüm özelliklere sahip olan influencerlar yer alıyor. Micro influencer listesi kısacası sosyal medya platformlarını, örneğin Instagram, TikTok gibi çok kullanılan platformları, gayet iyi bilen, profesyonel şekilde kullanan ve fazlasıyla aktif olan influencerlardan oluşuyor. Bu influencerlardan hangisi ya da hangileri ile çalışacağınızı yani hangileri ile iş birliği yapacağınızı da elbette markanızın genel bir profilini ortaya çıkardıktan sonra belirliyoruz. Önce markanızın istatistiklerine, ulaşmanız gereken hedef kitlesine bakıyoruz. Bu gibi pek çok önemli noktayı açığa çıkardıktan sonra da doğru küçük influencerları sizin için harekete geçiriyoruz. 

Kısaca özetlememiz gerekir ise şunları açık bir şekilde söyleyebiliriz: Micro influencer listesi her sektöre hitap edebilecek nitelikte olan pek çok influencer yani fenomenden oluşur. Bu liste içerisinden sizin markanızın hedef kitlesine sahip olan – potansiyeli olan influencerlar tercih edilir. Bu sayede istediğiniz etkiye vakit kaybına da maddi kayba da uğramadan en kolay ve basit yoldan ulaşmış olursunuz. 

İletişime Geçmek İçin

Eğer bu hizmeti almak istiyor iseniz ve bu influencerlar ile iş birliği yapmak istiyor iseniz bizler ile hemen iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde telefon numaramız yer almaktadır ve dilediğiniz vakit bizi o numaradan arayabilir, uzman çalışanlarımızla birlikte gerekli adımları atabilirsiniz.

influencer reklam ajansı

1 Yorum

  1. Image
    Sabriye T.25/03/2022 08:22

    Güzel içerik, faydalı bilgiler için teşekkür ederiz

Bir Yorum Bırak