Nasıl Çalışmalıyız

Nasıl Çalışmalıyız

Bir çok pazarlamacının Influencer kampanya bütçeleri bu yıl arttığından, Influencer pazarının markaların mümkün olan en iyi kitleye ulaşmasına ne kadar tutarlı bir şekilde yardımcı olduğunu belirtmekte fayda var. Bir zamanlar, pazarlamanın tohumlarını atan arama motoru sonuçları ve görsel reklamlardı, ancak son birkaç yılda Influencer görüşüne olan güvenin hızla arttığını (aslında ünlülere olan güvenden daha fazla) göz önünde bulundurmanız için bir neden. Influencer pazarlama ajansı ile çalışmak.

Bir Influencer Ajansıyla Çalışmanın Sağladığı Faydalar

En İyi Influencer’ları Ararken Zamandan ve Paradan Tasarruf Edin

Hedef tüketici havuzunuza ulaşmak için uygun maliyetli bir stratejiye ihtiyacınız var. Influencer ajansıyla çalışmak, bu hedefe ulaşmanıza yardımcı olur.

Influencer pazarlama ajanslarını kullanan şirketler hem büyük hem de küçük işletmelerdir ve şirketiniz bu kategorilerden birine giriyorsa, hala maruz kalması gereken bir markayı öne çıkarıyor olabilirsiniz. Influencer pazarlama seçeneğine bağımsız olarak yaklaşmayı, tüm yetenek belirleme, kampanya yönetimi, raporlama başından sonuna kadar kendiniz ele almayı seçebilir veya firmanızın süreç boyunca başarılı bir şekilde hedefinize ulaşmasını sağlamak için bir Influencer ajansı ile çalışmayı seçebilirsiniz.

Influencer pazarlamanın neden işe yaradığını biliyoruz, ancak baştan sona tüm bir kampanyayı kendi başınıza yürütmek kesinlikle mümkün, süreç hem kampanya seçimi, yönetimi, raporlama unsurlarını içeriyor. Bu strateji, özellikle pazarlama amaçlarınız için influencer’ları seçme konusunda deneyimsizseniz, dik bir öğrenme eğrisi gerektirerek zaman alıcı olabilir. Etkileyenlerle ilişkiler kurmak için zaman harcamanız gerekecek, kampanyanız için neyin en iyi şekilde işe yarayacağını keşfetmek için bir isabet veya kayıp süreci.

Giderek daha popüler hale gelen bir başka seçenek de, kampanyanızı yürütmek için Influencer pazarlama ajansıyla çalışmaktır. Influencer kampanyaları planlamak, organize etmek ve yürütmek için kaynaklar, özellikle de zaman gerektirir. Influencer ajansıyla çalışmak, firmanızı kaynakları yeniden yönlendirmek zorunda kalmadan yazarlar, fotoğrafçılar ve diğer türde uzmanlaşmış yetenekler bulmaktan kurtarır.

Influencer ajansı, kampanyanın zaman çizelgesini belirlemekten, yaratıcı içerik geliştirmeye ve içerik üretimini yönetmeye ve ürün veya hizmetiniz hakkında söz almak için en uygun Influencer’ları bulmaya kadar, baştan sona zamanını ve kaynaklarını tahsis edecektir.

Influencer’larla iletişim zaman alıcı olabilir ve ajans tarafından halledilen başka bir görevdir. Bu, kampanyanızla ilgili daha kesin ve karmaşık seçimlere izin veren deneyim sahibi oldukları bir süreçtir.

Basitçe söylemek gerekirse, bir Influencer ajansı, sahip oldukları başarılı bir pazarlama kampanyasının gerekli tüm bileşenlerini toplayacaktır. Kampanyanızın eksiksiz yönetimi, şirketinize Influencer pazarlamayla ilgili önemli öğrenme eğrisinin zamanını ve masrafını kurtaracak, ekibinize diğer görevlere odaklanmak için daha fazla zaman bırakacak ve muhtemelen uzun vadede paradan ve endişeden tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Influencer  Ajansıyla Çalışmak İçin 5 Neden

Influencer ajansının birincil sorumluluğu, Influencer pazarlama kampanyaları oluşturmak ve yürütmektir.

Kampanyaları kolaylaştırmak ve optimize etmek için markalar ve Influencer’lar ile sorunsuz bir şekilde çalışırlar. İyi bir influencer ajansı, farklı değişkenlere sahip bir dizi kampanyayı etkin bir şekilde organize edebilecek ve yönetebilecektir.

Ağları var, Kendini işine adamış ajanslar, birlikte çalıştıkları markanın hedeflerini anlarlar. Onları benzersiz kılan gereksinimleri, değerleri ve diğer yönleri alırlar.

Ne yaptıklarını biliyorlar (bu, birlikte çalıştıkları markalar için doğru Influencer’ları seçmeye geldiğinde yardımcı oluyor).

Dikkate alınması gereken başka bir şey de, influencerlar’ın meşgul insanlar olmasıdır. Bazıları her gün markalardan yüzlerce talep alıyor ve bu nedenle çoğuyla ilgilenecek zamanları yok.

Diğer bir deyişle, markaları bilmedikleri veya tüm tekliflerini değerlendirecek zamanları olmadığı için onları görmezden geliyorlar.

Şimdi, köklü ajansların bir ağı var ve genellikle Influencerlar ile ayrıcalıklı temasları var.

Sizin için doğru ajansı bulmak için piyasada gezinirken, geçmişte birlikte çalıştıkları markalara ve Influencer’lara bakmak için zaman ayırın .

Markaları İlgili Etkileyenlerle Birleştiriyorlar ,her şeyi kendi başınıza yapmaya çalışırsanız, işiniz için doğru Influencer’ı bulmak zaman alıcı bir süreç olabilir.

Ayrıca, herhangi bir Influencer pazarlama kampanyasının başarısı, Influencer ile marka, ürün veya hizmet arasındaki eşleşmeye bağlıdır.

Hiçbiri yoksa, paranızı boşa harcarsınız ve diğer influencerlar sizinle çalışmak konusunda isteksiz olabilir . Teoride, Influencer pazarlama ajansları sizin için en alakalı ve etkili Influencer’bulacaktır.

Sonuçta, işiniz markanızı büyütmek. Onların işi, size bunu yapmanız için gereken araçları vermektir .

Zaman kazanacaksınız kampanyanız için bir ajans seçtiğinizde, görevi uzmanlara devredersiniz. Markanız için yarattıkları içeriği araştıran, influencerlara ulaşan ve gözden geçirenler onlar olacaktır (en azından imzalanan sözleşmeye uygun olduğundan emin olmak için). En iyi ajanslar, kampanyanızın tüm yönleriyle ilgilenecek ve size rapor verecektir . Bu süreçte, işinizin diğer önemli yönlerine odaklanabilmeniz için sizi manuel işlerin çoğundan kurtaracaklar. Bununla birlikte, tüm bunları kendi başınıza yapmayı da deneyebilirsiniz.

Daha İyi Verimlilik Ajanslar ,SEO stratejinizi geliştirebilecek ve hızlıca uygulayabilecek bir ekibe sahiptir. SEO uzmanları, web sitesi teknisyenleri ve içerik yazarları ile birlikte ajanslar, sorunsuz değişiklikler yapmak için profesyonel ekibe ve kaynaklara sahiptir. Web siteniz üzerinde sürekli çalıştıkları için güncellemeler çok daha hızlı yapılabilir ve her türlü acil değişiklik anında yapılabilir

influencer reklam ajansı

0 Yorum

İlk yorum yapan sen ol!

Bir Yorum Bırak