Sosyal Medya Fenomen Reklamları

Sosyal Medya Fenomen Reklamları

GrowByShare olarak bireysel ve kurumsal markalara sosyal medya fenomen reklam ajansı hizmeti veriyoruz. Son yıllarda kullanımı günden güne artan ve sosyal hayatımızın en önemli parçalarından biri haline gelmiş olan sosyal medya platformları, farklı sektörlerde yer alan çeşitli marka ve kuruluşların reklam çalışmaları için önemli bir uğrak noktası haline geldi. En etkili pazarlama yöntemlerinden biri olan influencer marketing’e olan ihtiyaç da insanların yoğun talebiyle doğru orantılı olarak sürekli artış gösteriyor. Peki, markalar ve kuruluşlar neden influencer pazarlama hizmeti almalı? Influencerlar ve sosyal medya fenomenleriyle çalışmanın faydaları nelerdir? Yazımızın devamında bunlara ve bunlara benzer diğer soruların yanıtlarına değineceğiz.

Sosyal Medya Reklam Ajansının Önemi

Bilindiği üzere artık neredeyse her marka ve kuruluş kendisini sosyal medya platformları üzerinden kitlelere tanıtmak zorundadır. Çünkü artık tüketici kitlenin alışveriş alışkanlıkları, satın alma edimleri gelişen teknoloji ile birlikte değişmiş durumda. Günümüzde bireyler ürünleri önce sosyal medya reklamlarında görüyor, ürünü kullanan influencerlardan etkileniyor ve bu etki sonucunda satın alma aşamasına geçiyor. Durum böyle iken markaların kendilerini ve ürünleri kendilerini sosyal medyada tanıtmaları bir gereklilik halini alıyor. Sosyal medya fenomen reklam ajansı hizmetini alan markalar ve kuruluşlar aynı zamanda kısa sürede bilinirlik ve güvenilirlik kazanabilirler. Bunun böyle olmasının sebebi de yine aynı şekilde reklamın ve iş birliğinin kitlelerin güven duyduğu fenomenler – influencerlar ile yapılıyor olmasıdır.

Influencer Reklam Ajansı Hizmetinin Faydaları Nelerdir

Aslında yukarıda bu hizmet türünün öneminden bahsederken biraz da olsa faydalarına dair de bir kapı aralamış olduk. Sizin için sosyal medya fenomenleri ve influencerlarla iş birliği yapmanın faydalarını aşağıda maddeler halinde derledik:

  • Sosyal medya fenomen reklam ajansı markaların görünürlüklerini ve tanınırlıklarını artırır. Bu bir markanın hedef kitleye ulaşabilmesi için en önemli husustur. Eğer bir marka kendisini en çok kullanılan sosyal medya platformları içerisinde kitlelere gösteremez ise görünürlük kazanması neredeyse imkânsız hale gelir. Görünürlük kazanan bir markanın bilinirliği de artacak böylelikle doğal olarak ürünlerine olan ilgi de artacaktır.
  • Markanın ürünlerine olan ilginin artması ile beraber bu ürünlerin satılması çok daha kolay hale gelir. Çünkü fenomenler, istenilen ürünün ya da doğrudan markanın reklamını yapabilirler. Onların temas halinde olduğu geniş kitleler, fenomenler aracılığı ile reklamı yapılan marka ya da ürününe doğru yönelir. Satış oranlarında kısa vadede önemli artışların görülmesi sosyal medya influencer reklamları için olağan bir durumdur.
  • Güvenilirliğin bir markanın geleceği için çok önemli olduğunu biliyoruz. Fenomenler ile yapılan iş birlikleri, reklam çalışmalarının bir diğer faydası da budur. Fenomen kişiler kitleler tarafından güven duyulan kişilerdir ve bu kişilerin tanıtımını ya da reklamını yapıyor olduğu ürünler ve markalar – kuruluşlar da kitleleri tarafından güven kazanır.

Hangi Fenomenler ile İş Birliği Yapılıyor

GrowByShare olarak yüzbinlerce takipçiye sahip makro influencerlardan, seslendiği kitle ile birebir temas edebilen, onları yönlendirme gücüne sahip, az ama öz bir takipçi grubuna hitap eden nano influencera kadar yüzlerce fenomen ile çalışıyoruz. Bu fenomenler hedef kitlelerine göre ayrı ayrı seçiliyor. Örneğin reklamını yapmak istediğiniz ürün ya da markanız kozmetik sektöründe faaliyet gösteriyorsa, takipçileri kozmetik sektörüne ilgi duyan ve bu sektörden ürün satın alma eğiliminde olan sosyal medya fenomenleri ile birlikte çalışılmaktadır. Faaliyet gösterdiğiniz sektör ne olursa olsun (sağlık, eğitim, spor, teknoloji, giyim, aksesuar vb.) GrowbyShare’in etkili iş birlikleri sayesinde markanıza en uygun influencerlarla birlikte çalışabilirsiniz. Amaç markanızın hedef kitlesine doğru şekilde ulaşmasıdır ve GrowbyShare sosyal medya influencer reklam ajansı olarak bu hizmeti size en iyi şekilde sunuyoruz.

influencer reklam ajansı

0 Yorum

İlk yorum yapan sen ol!

Bir Yorum Bırak