Markanız İçin Sektörel Tanıtım İmkanı

Markanız İçin Sektörel Tanıtım İmkanı

Bir marka yahut herhangi bir kuruluş için pazar ağı içerisine dahil olabilme, bu pazara tutunabilme, aynı zamanda da hızlı ve sürekli büyüme – ilerleme çok büyük bir önem arz eder. Bu elbette uzun ve yorucu, uzmanlık gerektiren adımlardan geçmeyi, bu adımlara sıkı sıkıya bağlı kalmayı, iyi bir plan – programa sahip olmayı gerektiren bir süreçtir. Bu süreci herhangi bir uzman yardımı almadan yürütmek her bir kuruluş ya da marka için çok zor hale gelecektir. Bu sebep ile markalar, bizim, yani GrowByShare oluşumumuzun da içinde bulunuyor olduğu uzman kişilerce yürütülen yeni hizmet türlerini almaktadır. Bu hizmet türleri sayesinde marka, kısa ya da orta vadede istediği ilerlemeyi, büyümeyi ve pazar içindeki hakimiyetini sağlayabilmektedir.

Sektörel tanıtım vermekte olduğumuz hizmetler arasında markalara ya da kuruluşlara en büyük faydayı, getiriyi sağlayan bir hizmet olarak yer almaktadır. Bu yazının içerisinde sektörel tanıtımın neden önemli olduğunu, bu hizmetin nasıl yapılıyor olduğunu ve sosyal medya platformlarında hangi yöntemler ile markanın ya da kuruluşun tanınırlığının ve de ürün satışlarının yüksek oranda artırılıyor olduğunu, aynı zamanda da tüm bunlara benzer diğer bilgileri görebilirsiniz. Yazıyı okuduktan sonra dilerseniz ana sayfamıza geri dönerek buna benzer içeriklerimize de göz atabilir ve aklınızda kalan tüm soru işaretlerine bir yanıt bulabilirsiniz.

Sektörel Tanıtımın Önemi

Sektörel tanıtım bir marka için epey önem taşır. Çünkü bu tanıtımın niteliği ile orantılı olarak markada belirli gelişmeler ya da ilerlemeler ortaya çıkar. İyi bir tanıtımın markaya olan etkileri genellikle kısa vadede gözle görülür bir şekilde açığa çıkar. Markanız için sektörel tanıtımın, bu hizmetin neden önemli olduğunu maddeler halinde şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Markanın tanınırlık oranının artması: Bildiğiniz üzere bir marka ya da kuruluş için en önemli şeylerden bir tanesi tanınırlıktır. Çünkü tanınırlık demek markanın, içerisine girmiş olduğu sektörel pazar içerisinde söz sahibi olması anlamına gelmektedir. Yapılan tanıtım çalışmaları sayesinde marka tanınırlığı en kısa zamanda artışa geçer ve bu da o markanın hedef kitleler tarafından daha görülür, bilinir ve de ulaşılabilir olmasına olanak verir.
  • Rekabette her zaman bir adım önde olma: Rekabet her sektörden her markanın ya da kuruluşun içerisine girmek zorunda olduğu bir şeydir. Pazar içerisindeki rekabet bazı markalar için tamamen ilerletici ve olumlu etkilere sahip olsa da pazara uyum sağlayamayan, ayak uyduramayan bazı markalar için de yıpratıcı, geriletici, olumsuz etkilere sahip olur. Eğer markanızı ya da kuruluşunuzu rekabet ağında bir adım öne taşımak, rakip marka ya da kuruluşlar arasında kendinizi ön plana atmak istiyor iseniz mutlaka uzman bir çalışmaya ihtiyacınız olacaktır. GrowByShare sektörel tanıtım hizmeti ile her an galip gelmenin keyfine şahit olabilirsiniz.
  • Markaya olan güvenin artması: Güvenilir olmak en az tanınır olmak kadar bir marka için hayati önem taşır. Markanızın güvenilir olması demek, tüketici – alıcı portföyünüzün hem sürekli genişlemesi hem de sahip olduğunuz kitlenin sürekli kitle haline gelmesi anlamına gelir. Bu güvenilirliğin nasıl artırılıyor olduğunu yazının ilerleyen kısımlarda sizlere anlatacağız fakat şimdiden bilmeniz gereken şey bu süreçte kitlelerin, dolayısıyla hedef kitlenizin güveniyor olduğu fenomen – influencerların etkisinin çok büyük olduğudur.

Sektörel tanıtımın kısaca önemi ve markaya ya da kuruluşa olan etkilerinden bazıları kısacası bunlar. Peki, bu hizmet nasıl ve de kimler aracılığı ile veriliyor? Hizmetin en önemli noktasına şimdi geçiş yapabiliriz:

Sektörel Tanıtım Hizmeti Nasıl Yapılıyor?

Markanız için sektörel tanıtım hizmeti konusunda en önemli nokta şudur: Fenomenler, yani influencerlar ile yapılan iş birlikleri, tanıtımlar ve de reklamlar.

Bildiğiniz üzere artık yepyeni bir çağ içerisindeyiz. Büyük, yeni ve sürekli gelişen internet ağları gündelik hayatımızdaki bütün yapıp etmelerimizi, alışkanlıklarımızı değiştiriyor. Artık günümüzün büyük bir çoğunluğunu internete, özellikle de sosyal medya platformlarına ayırır iken işlerimizin de büyük bir çoğunluğunu yine bu mecralardan görüyoruz. Vurgulamak gerekir ki tüketiciler olarak artık alışveriş alışkanlıklarımızı da sosyal medya platformlarına göre, gördüğümüz reklamlara ve iş birliklerine göre ayarlıyoruz. Bu platformlarda takip ediyor olduğumuz, güvendiğimiz isimler – fenomenler – influencerlar sayesinde neyi satın alacağımıza karar verebiliyoruz ve satın alacağımız şeyin kalitesine, güvenilirliğine, nitelik ve niceliğine dair her şeyi görebiliyoruz.

Böyle bir durumda, bir marka, toplumun her an yakından takip ediliyor olduğu bu fenomenler ile bir iş birliği içerisine girdiği zaman sonuç gayet açık ve net şekilde karşımıza çıkıyor: Markanın sosyal medya platformlarında güvenilirlik ve tanınırlık kazanması, ürünlerine olan talebin çoğalması, istenilen nicelik ve nitelikteki hedef kitleye hızlı şekilde ulaşılması ve uzun vadede bu kitlenin korunup çoğaltılması, markanın her an ulaşılır ve görünür olup sektör içerisindeki konumunu her geçen gün daha da artırması. İşte sektörel tanıtım hizmeti ya da fenomen ajansı hizmeti olarak adlandırılan, GrowByShare olarak bizim sizlere uzman kişiler tarafından veriyor olduğumuz hizmetin nasıl yapıldığının önemli bir kısmını da bu şekilde özetle size anlatmış olduk.

Adım Adım Tanıtım Hizmeti

Sektörel tanıtım hizmeti ile ilgili daha detaylı bilgi görmek istiyor iseniz şimdi sizlere sıralayacağımız maddeleri okuyabilirsiniz. Bu maddelerde yer alan bilgiler genel bir özet niteliğinde olup adım adım bu önemli hizmet türünün nasıl yapılıyor olduğunu, planın nasıl hayata geçiriliyor olduğunu size gösterecektir.

  • GrowByShare uzun süredir yapıyor olduğu önemli influencer – fenomen kampanyaları ve uzman kadrosu ile birlikte sizlere hizmet vermektedir.
  • Önce markanız için özel bir strateji oluşturulmakta ve bu strateji dahilinde markanızı yükseltecek olan tüm plan ve program uygulanır.
  • Hedef kitleniz doğru bir şekilde belirlenir ve bu sayede de doğru hedef kitleye kısa vadede ulaşır ve uzun vadeli sahip kalırsınız.
  • Yine size özel oluşturulan kampanya bu şekilde hayata geçirilir iken aynı zamanda kampanyaya uygun olan fenomenler de bulunur.
  • Bulunan influencerlar ya da fenomenler ile iş birliği oluşturulur.
  • İş birliği sayesinde markanızın ve ürünlerinizin reklam ve tanıtımları en etkili biçimde fenomenler tarafından yapılır.
  • Ve böylece markanıza ve ürünlerinize olan yoğun talep ve ilgi etkilerini hızlı şekilde göstermeye başlar.
  • Tüm bu süreç boyunca GrowByShare çalışanlarımız, uzmanlarımız gerekli analizleri sürekli yapar, herhangi bir olası kriz anında müdahale eder, planı ve programı sürekli gözden geçirir. Güvenilir, hata payı neredeyse hiç olmayan bu hizmet sayesinde markanızın ya da kuruluşunuzun en kısa sürede sektör içerisinde parlaması sağlanmış olur.

Bu Hizmeti Almak İçin Yapabilecekleriniz

Eğer fenomen reklam hizmetini, tanıtım hizmetini siz de almak istiyor iseniz şunları yapabilirsiniz:

  • İlk olarak, yazımızın başında da sizlere belirtmiş olduğumuz gibi, sitemizde ana sayfamıza geri dönerek diğer bilgilendirici içeriklerimizi de okuyabilirsiniz.
  • Eğer hala aklınıza takılan sorular var ise bunları “İletişim” bölümünde yetkililerimiz ile paylaşabilirsiniz. Alanında uzman, deneyimli olan yetkililerimiz istediğiniz, merak ettiğiniz detaylı bilgileri sizlere anında verecektir.
  • Dilerseniz telefon ile dilerseniz de şubelerimize gelerek hizmetten faydalanmaya başlayabilirsiniz.

influencer reklam ajansı

0 Yorum

İlk yorum yapan sen ol!

Bir Yorum Bırak